Обучение „Добри практики при изграждане на фотоволтаични централи“ – 5-то издание

септември, 2023

19сеп(сеп 19)09:0020(сеп 20)15:45Обучение „Добри практики при изграждане на фотоволтаични централи“ – 5-то издание

Детайли

Поради големия интерес, обучението огранизирано от Асоциация за производство, съхранение и търговия на електроенергия (АПСТЕ) в партньорство
със списание „Ютилитис“ – месечно бизнес издание за инфраструктура и енергетика, публични и комунални услуги и Центъра за образователни услуги (ЦОУ) на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе за
5-ти пореден път на 19 и 20 септември. Мястото на обучението ще бъде присъствено в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Целта на сертификационния курс е да предостави на участниците след-дипломно обучение за добрите практики при изграждане на фотоволтаични централи и да представи в детайли съдържанието на Ръководството за най-добри практики, публикувано от АПСТЕ през юни 2022 г.

Курсът ще акцентира върху управлението на качеството, както в отделните етапи на проектиране, снабдяване и изграждане, така и по отношение на цялостния процес на развитие на един фотоволтаичен проект – от идея, до строеж и последваща експлоатация и поддръжка на електроцентралата.

При успешно завършване на обучението участниците ще получат сертификат от Центъра за образователни услуги (ЦОУ) към Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

виж повече

Организатор

АПСТЕ, Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“

X